Vyhrajte vysněného pomocníka iRobot v hodnotě 16 999 Kč!

  1. Průběh soutěže
    1. Zúčastnit se může každý, kdo si na Bonami, tj. na Bonami.cz, udělá objednávku a zaplatí ji platební kartou, rychlým bankovním převodem, bankovním převodem nebo dobírkou. V takovém případě se uživateli zobrazí tipovací formulář se soutěžní otázkou. Odesláním odpovědi je uživatel zařazený do soutěže.
  2. Pravidla soutěže
    1. Soutěž probíhá od 11. 6. 2018 od 00:00:01 do 31. 7. 2018 do 23:59:59.
    2. Hlavní cenu vyhrává ten, kdo si správně tipne anebo bude nejblíže správné odpovědi na soutěžní otázku uvedenou ve formuláři po dokončení objednávky.
    3. Do soutěže je možné zapojit se opakovaně - s každou objednávkou je možné do tipovacího formuláře vložit nový tip.
    4. V případně shodných správných nebo nejbližších odpovědí rozhoduje dřívější čas odeslání tipu.
    5. Soutěž probíhá na území České republiky na webu Bonami.cz.
    6. Do soutěže se započítávají pouze objednávky, které budou k 31. 8. 2018 evidované jako zaplacené, a to jednou z následujících platebních metod: platební karta, rychlý bankovní převod, bankovní převod nebo dobírka, a nebudou zrušené nebo dodatečně vrácené.
    7. V případě, že bude zvolená některá z platebních metod umožňujících účast v soutěži, ale platba nebude k 31. 8. 2018 připsána na účet Bonami, objednávka se do soutěže nezařazuje.
    8. V případě vrácení výherní objednávky do 90 dní je výherce povinný vrátit výhru na adresu pořadatele.
  3. Účast v soutěži
    1. Soutěže se může zúčastnit každá fyzická osoba starší 18 let splňující podmínky těchto pravidel.
    2. Účastník bere na vědomí, že pokud je mladší 18 let, je povinný si zajistit pro účast v soutěži souhlas svých zákonných zástupců. Pokud takovýto účastník nebude schopný souhlas svého zákonného zástupce prokázat, ztrácí nárok na výhru v soutěži a výhra propadá ve prospěch pořadatele.
    3. Účastník soutěže odesláním svého tipu po dokončení objednávky vyjadřuje souhlas se zněním podmínek soutěže.
  4. Výhra
    1. Výhercem se stane účastník, který tipne správnou odpověď na soutěžní otázku týkající se počtu Skladovek na Bonami dne 1. 8. 2018 ve 12:00, anebo se odpovědi nejvíce přiblíží. V případě shodných odpovědí rozhoduje dřívější čas odeslání tipu.
    2. Skladovkou se rozumí tzv. stock keeping unit, tj. skladová položka, např. křeslo ve 2 barvách jsou 2 unikátní produkty, dvě různé velikosti stejného trička jsou dva unikátní produkty.
    3. Vyhodnocení soutěže a vybrání výherců proběhne do pátku 7. 9. 2018.
    4. Výherce bude kontaktovaný e-mailem, a to do 12. 9. 2018 s cílem dohodnutí se o předání výhry. Výhru odešleme nejpozději 30. 9. 2018.
    5. Hlavní cena je robotický vysavač iRobot v hodnotě 16 999 Kč.
    6. Výhru není možné vyplatit v hotovosti a není soudně vymahatelná.
    7. V případě podezření ze snahy o obcházení pravidel soutěže nebo jakéhokoli pokusu o podvodné konání si vyhrazujeme právo účastníka ze soutěže vyloučit bez udání důvodu. Stejně tak si vyhrazujeme právo nepřijímat do soutěže nebo odmítnout zjevně podvodné objednávky. Vyhrazujeme si právo soutěž kdykoli bez udání důvodu zkrátit, přerušit, odvolat nebo změnit její pravidla. Změna pravidel soutěže nezakládá nárok účastníka soutěže na náhradu nákladů vynaložených v soutěži.

V Praze dne 1. 6. 2018